Briga o stopalima

Naša praksa se bazira na osnovu Мedicinskih istraživanja u kombinaciji sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom.

Analiza koraka

Šta je digitalni pedometar?

To je savremeni i tehnološki napredni sistem za vizuelno predstavljanje anatomske morfologije stopala, s jedne strane i za distribuciju naprezanja držanja i poteza.

Šta se računa sa digitalnim platformama?

U statičkom testu obrađuje lokalizaciju i srednji mehanički pritisak koji se distribuira na donjim ekstremitetima. Odmerava rastojanje i uglove kao i površinu oslonca, istovremeno analizirajući

Zašto pravimo uložak?

Koristeći jedan od sistema za analizu i uzimajući automatizovani pokret, analizirajte dinamičku funkciju nošenja tegova (hodanje) i sastavite kompjuterske izveštaje o hodu i analizi pritiska.

Koristeći medicinska istraživanja u kombinaciji sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom, sistem stopala beleži i analizira kretanja stopala na jedinstven način. To omogućava  mogućnost da blagovremeno dijagnostikuje stanja vezana za bolesti stopala i kičme, a istovremeno olakšava dijagnostički proces, što ga čini potrebnim alatom u svakodnevaksi ortopedije.

Naša rešenja

Nudimo rešenje za umorna stopala nastala usled različitih faktora:

  • za one koji moraju da stoje više sati dnevno;
  • za decu sa anatomskim i ortopedskim problemima;
  • dijabetičari;
  • sportisti svih vrsta – pružanjem pravih uložaka;
  • deformacije stopala i nogu;
  • bol u kolenima, kukovima i donjem delu leđa koji potiče od stopala i za sve sindrome koji izazivaju bol u stopalu.

Bebini koraci

Osim toga, ako ste  tražili  najbolju cipelu za prve korake bebe, možete prestati da tražite! Idealno rešenje za zdrav rast stopala sada se može naći u Beogradu. Posetite nas.